Besplatna radionica kamere i snimanja, te javno predavanje Kristijana Burlovića

kristijanburlović

Besplatnom Radionicom kamere i snimanja  redatelja i snimatelja Kristijana Burlovića iz pulske Medvid produkcije nastavlja se ovoga vikenda zimski ciklus produkcije Pulske filmske tvornice započet krajem siječnja Radionicom razvoja ideje i scenarija filmskog redatelja i pedagoga Igora Bezinovića.

Radionica će početi u subotu, 15. veljače, u 10 sati u Klubu Pulske filmske tvornice četverosatnim javnim predavanjem o tehničkim aspektima kamere i kadriranju. Od 17 do 21 sat bit će održan praktikum, koji će biti nastavljen i u nedjelju, 16. veljače, u dva termina – od 10 do 14 sati te od 17 do 21 sat. Iako je prvenstveno namijenjen polaznicima Radionice razvoja ideje i scenarija, u praktični dio također se mogu uključiti sve zainteresirane osobe. Prijave se vrše putem maila pulskafilmskatvornica@gmail.com te su otvorene do petka, 14. veljače.

Kristijan Burlović je režirao i snimio sve video spotove svijetski renomiranog dueta 2Cellos, ali i drugih domaćih grupa i glazbenika poput Nole, Maera ili Faulta. Također, snimio je prvi dugometražni pulski film “Pulska veza” redatelja Zorana Mikletića.