Doček Nove u Klubu PFT-a!

titanic

Nakon uspjelog prošlogodišnjeg prvog izdanja, pozivamo vas da nam se pridružite na najfilmičnijoj proslavi Nove godine u Klubu Pulske filmske tvornice – sutra, 31. prosinca, u 20 sati. Dočekat će vas raznovrsna, pretežno ekscentrična ekipa umjetnika, grupija i njihovih prijatelja u dobrom raspoloženju, koje će iz sata u sat rasti i zarazno se širiti među svom prisutnom populacijom.

 

Pulska filmska tvornica osigurat će dio rekvizita potrebnih za ostvarenje zacrtanog cilja – druženja i zabave – no zbog niskih temperatura koje bude žeđ savjetujemo da sa sobom ponesete nešto više tekućine. Blagdani su i svi smo bolji, a na taj ćete način pomoći dehidriranim i ugroženim građanima prisutnim u svim slojevima društva, pa tako i u onom audiovizualnom. Također, nemojte se sramiti ponijeti sezonske grickalice, mandarine ili fritule čak i ako vam nisu najbolje uspjele. U nekom trenutku to sigurno više neće biti važno.

 

Za uobičajeno čudnu ali plesnu glazbenu kulisu bit će zadužen uvijek svjež i napaljen DJ Horny, a muzičke želje povedite sa sobom u Novu godinu. Pa nije vam ovo zadnji dan na Zemlji, bit će još prilika!

 

P.S. Priključite se nagradnoj igri – tko prvi pogodi iz kojeg je filma fotka osvaja muzičku želju!