Predavanje o osnovama produkcije

 

Predavanjem otvorenim za javnost Marka Zdravković-Kunca o osnovama produkcije u petak, 12. lipnja u 18 sati u Klubu Pulske filmske tvornice (Stiglicheva 12) završava se prvi dio 16. Škole filma namjenjene kreativcima svih uzrasta.

 

Polaznici Škole, ali i svi zainteresirani na 90-minutnom predavanju upoznati će se sa ulogom producenta i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma: od početne ideje, razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do distribucije i promocije. Naglasak će biti na predprodukciji filma.

 

Time završava prvi dio 16. Škole filma, a polaznici će sa svojim sinopsisom, redateljskim treatmenom te predprodukcijskin planom biti će spremni za drugi dio Škole – produkciju.

 

Drugi dio Škole počinje u petak 19. lipnja, a trajati će do četvrtka 9. srpnja kada će se u Klubu PFT-a prezentirati nastali filmovi.

 

Voditelji 16. Škole filma su redatelj i filmski pedagog Zorko Sirotić, producent i montažer Marko Zdravković-Kunac, filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović, snimatelj i montažer Michele Bulešić te likovni pedagog i montažer Vanja Ujčić.

 

Dodatne informacije moguće je dobiti putem maila pulskafilmskatvornica@gmail.com ili broja mobitela 095 55 818 53

 

Škola je realizirana zahvaljujući financijskoj podršci Zaklade Kultura nova i Hrvatskog audiovizualnog centra.