Prijave na 11. Production in

Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 11. maraton izrade kratkog filma Production In, koji će se održati od 9. do 11. prosinca u Klubu Pulske filmske tvornice.

 

Mentorski tim 9. Production in-a: Mario Papić, Matej Đuzel, Zorko Sirotić, Michele Bulešić, Marko Zdravković-Kunac i Sanda Letonja-Marjanović.

 

Production In je besplatna radionica namijenjena svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma u tri dana – od ideje do realizacije. Devet autora će pod vodstvom iskusnih edukatora realizirati svoj film u vremenski ograničenom stvaralačkom procesu i dobroj atmosferi praktičnog rada.

 

Radionica se sastoji od tri dijela – razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, Uvodno predavanje počinje u petak, 09. prosinca u 12 sati. Tada se razvijaju ideje i stvara se produkcijski plan snimanja i montaže vremenski prilagođen svim polaznicima. Nakon toga slijedi intenzivni rad prilagođen polaznicima. Tri su snimateljska tima te šest montaža na raspolaganju. Mentori su na prisutni 24 sata, a svaki polaznik ima maksimalno 4 sata snimanja i 8 sati montaže.

 

11. Production in održava se unutar 18. Škole filma!

 

Prijave za Production In  otvorene su do 9 sati ovog petka, 9. prosinca 2022. godine, a  prijavnica se nalazi na bit.ly/11-Pi-prijavnica

  

Voditelji radionica su filmski autor i snimatelj Mario Papić, snimatelj i montažer Leo Gamboc, snimatelj Alan Stanković, filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović te producent i filmski pedagog Marko Zdravković-Kunac.

 

Partneri 11. Production In-a su Medvid Produkcija  Hrvatski filmski savez, a financijski ga podupiru Grad PulaHrvatski audiovizualni centar i Zaklada Kultura nova.