Upisi u 6. Školu animiranog filma

saf

Intenzivna 6. Škola animiranog filma (ŠAF) bit će održana u Klubu Pulske filmske tvornice prva dva vikenda u prosincu, odnosno 03. i 04. te 10. i 11. prosinca, od 16 do 20 sati. Vodit će ju Marko Zdravković-Kunac uz asistenciju Vanje Ujčića i Lare Šebelja. Radionica je besplatna za polaznike, učenike viših razreda osnovnih škola, koji će na njoj savladavati osnove animacije i stop frame animacije uz pomoć softwarea Dragonframe, te u konačnici napraviti dva animirana filma u stop frame tehnici.

 

Školu može pohađati najviše 15 polaznika, a prijave se vrše putem maila pulskafilmskatvornica@gmail.com na koji je potrebno poslati osnovne podatke o djetetu i kontakt roditelja. Zainteresirani se mogu prijaviti do petka, 02. prosinca, do 12 sati. Više informacija moguće je dobiti na broj mobitela 095 55 818 53.

 

U sklopu 5. ŠAF-a realiziran je film Lažna stvarnost, dok su na 4. ŠAF-u napravljena čak četiri filma. Jedan od njih, U raljama života, dobio je na 53. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece treću nagradu.

 

Školu animiranog filma financijski podržava Hrvatski audiovizualni centar.